Resesäljare

Vi söker nu dig som vill jobba med människor och att vara med och ge våra gäster den bästa semestern. Är du handlingskraftig, strukturerad och kan leverera service med positiv och energisk inställning, då är det här jobbet för dig!

Ni arbetar i ett team om tre där ni bemannar vår bokning/försäljning. I arbetet ingår att svara på våra gästers frågor och bokningar. Både via mail, telefon och via vår onlinebokning. Du arbetar även ibland i våra receptioner och möter där våra gäster.  Du fungerar som mellanhanden mellan oss och våra gäster och är många gånger den första kontakten våra gäster har med våra anläggningar. Därför söker vi nu dig som brinner för service och försäljning. Du skall vara produktiv, strukturerad och kunna fatta snabba beslut. Att lösa problem ser du som en utmaning. Att ha datorn som främsta arbetsredskap skall för dig kännas naturligt. Har du dessa egenskaper så lovar vi att du kommer utvecklas hos oss, både på ett professionellt och ett personligt plan.

Borgholms campingar och Badhus är ett familjeägt företag som sysslat med camping och gästservice sedan början av 80-talet. Vi erbjuder nu våra gäster boende i olika former på tre olika campingar. Alla campingar har sin unika charm. Kapelludden är belägen i Borgholm och är vår största camping. På området ligger även Borgholms Badhus, här finns 25-metersbassäng, bubbelpool, barnpooler samt ett gym. I Köpingsvik ligger våra två andra campingar, båda ligger vid den fantastiska stranden i Köpingsvik. Köpingbaden är en mindre camping, här erbjuds förutom campingtomter flera olika slags boenden, allt från tvåbäddsrum till 6-bäddsstugor. Grönhags camping är en familjecamping med främst campingtomter, här har vi också ett minilivs med café.

Du skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, goda datakunskaper samt erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter. Kommer du dessutom från en säljkultur, är driven och prestigelös är du helt rätt för jobbet!

 

Arbetets varaktighet: Vecka 1-40 med varierande arbetstid 80-100% på rullande schema

Förkunskaper: Inga förkunskaper. Du får utbildning på plats för att sköta och utföra de rutiner som behövs. Meriterande är om du har bakgrund i branschen eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Det är utmärkt utbildning för den som vill vidare i branschen och vill lära sig mycket.
Lön: Vi erbjuder avtalsenliga löner enligt VISITA
Ansökan: Maila din ansökan med CV och personligt brev till info@borgholmscampingar.se
Ansökningarna behandlas löpande.

Vi ser fram emot just din ansökan!