Områdeskarta Köpingbaden

– Som utomlands men ändå hemma.

Blå tomt

Blåa campingtomter är stora och ligger utspridda på campingen. Alla platser har el. Campingen är liten och därför har ni nära till allt vart ni än befinner er på området. Det är alltid nära till den fantastiska stranden med otroligt vackra solnedgångar. Mitt på campingen ligger servicehuset och lekplatsen. Vi receptionen finns Handlarn, äventyrsgolf och gatukök med bl a pizza. Vid stranden finns Sinus Bar & Restaurang.

Grön tomt

Gröna campingtomter är våra största och ligger utspridda på campingen. Alla platser har el. Campingen är liten och därför har ni nära till allt vart ni än befinner er på området. Det är alltid nära till den fantastiska stranden med otroligt vackra solnedgångar. Mitt på campingen ligger servicehuset och lekplatsen. Vi receptionen finns Handlarn, äventyrsgolf och gatukök med bl a pizza. Vid stranden finns Sinus Bar & Restaurang.

Röd tomt

Röda campingtomter är våra minsta och ligger utspridda på campingen. Alla platser har el. Campingen är liten och därför har ni nära till allt vart ni än befinner er på området. Det är alltid nära till den fantastiska stranden med otroligt vackra solnedgångar. Mitt på campingen ligger servicehuset och lekplatsen. Vi receptionen finns Handlarn, äventyrsgolf och gatukök med bl a pizza. Vid stranden finns Sinus Bar & Restaurang.

Lila tomt

Lila campingtomter är de finaste platserna vi har. De ligger på första parkett på den fina stranden med havsutsikt och oförglömliga solnedgångar. Alla platser har el. Campingen är liten och därför har ni nära till allt vart ni än befinner er på området. Det är alltid nära till den fantastiska stranden med otroligt vackra solnedgångar. Mitt på campingen ligger servicehuset och lekplatsen. Vi receptionen finns Handlarn, äventyrsgolf och gatukök med bl a pizza. Vid stranden finns Sinus Bar & Restaurang.

Stranden Köpingsvik Sinus

Orange tomt

Orange campingtomt är bland de finaste platserna vi har. De ligger på första parkett på den fina stranden med havsutsikt och oförglömliga solnedgångar. Alla platser har el. Campingen är liten och därför har ni nära till allt vart ni än befinner er på området. Det är alltid nära till den fantastiska stranden med otroligt vackra solnedgångar. Mitt på campingen ligger servicehuset och lekplatsen. Vi receptionen finns Handlarn, äventyrsgolf och gatukök med bl a pizza. Vid stranden finns Sinus Bar & Restaurang.

Gul campingtomt

Gula campingtomter är tältplatser utan el. Campingen är liten och därför har ni nära till allt vart ni än befinner er på området. Det är alltid nära till den fantastiska stranden med otroligt vackra solnedgångar. Mitt på campingen ligger servicehuset och lekplatsen. Vi receptionen finns Handlarn, äventyrsgolf och gatukök med bl a pizza. Vid stranden finns Sinus Bar & Restaurang.

Strandstuga

Här bor ni förstklassigt med havsutsikt. Stranden ligger ett fåtal meter bort. Du har också nära till Sinus Bar & Strandrestaurang samt den 125 långa bryggan med Bryggan Bar längst ut.
Handlarn och Ragnars med pizza och hamburgare samt äventyrsgolfen ligger också nära.

Villavagn

Villavagnar ligger centralt på området. Du har nära till långa sandstranden och Sinus Bar & Strandrestaurang samt den 125 långa bryggan och Bryggan Bar. Handlarn och Ragnars med pizza och hamburgare samt äventyrsgolfen ligger också nära.

Röd stuga

Våra två röda stugor ligger nära receptionen, affären och äventyrsgolfen. Servicehuset ligger 150 meter bort.